077 474 1275

Over het bedrijf

Gommans Fietsen werd al in 1949 opgericht door Jo Gommans (1925), die ooit begon met de verkoop van fietsen en naaimachines. Later kwamen daar ook bromfietsen bij. Gedreven door interesse was oudste zoon Hans Gommans al op jonge leeftijd betrokken bij het bedrijf. Naast een gedegen beroepsopleiding, leerde hij de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Samen met echtgenote Angelien Gommans-Joosten nam hij, bijna vanzelfsprekend, het bedrijf over in 1991. De winkel en werkplaats werden in 1997 grondig verbouwd tot een moderne zaak met frisse uitstraling. De bromfietsen en scooters verdwenen geleidelijk uit het assortiment en werd er plaats gemaakt voor de elektrische fiets. Hans houdt zich in de werkplaats bezig met het afleverklaar maken van nieuwe fietsen en reparatie en onderhoud. Angelien voorziet klanten van deskundig advies.

over-het-bedrijf-gommans-fietsen-reuver
Gommans Fietsen biedt Gazelle fietsen aan. Gazelle is een premium merk van Nederlandse bodem en al meer dan 60 jaar een begrip in de zaak. Met trots zijn wij de enige leverancier van dit merk in Reuver.

De moderne werkplaats beschikt over het nieuwste gereedschap en materiaal waardoor fietsen vakkundig gerepareerd kunnen worden. Daarnaast beschikt Hans over de vereiste certificering en ‘know-how’ om e-bikes op de juiste manier af te stellen, uit te lezen en eventuele problemen te verhelpen.